TV-inspektion

En tv-inspektion giver overblik over kloakkens tilstand, om der et brud, utætheder eller tilstopning

Inden vi påbegynder udbedring af en skade, foretages en TV-inspektion af kloakken. Der udarbejdes en komplet rapport i forbindelse med det, som dokumenterer eventuelt omfanget af skaderne. Rapporten indeholder fotodokumentation, og danner samtidigt grundlaget for eventuel dokumentation til forsikringsselskab. Vi kender således omfanget af den renovationsarbejder, der skal udføres, inden vi påbegynder selve renoveringen.

 

Vi anvender topmoderne udstyr til vores arbejde med TV-inspektion

TV-inspektionen før og efter udført arbejde, dokumenterer at vores arbejde er udført efter forskrifterne, således kvalitet og  gældende regler er blevet overholdt.  En af fordelene ved det er, at vi præcis kan se omfanget af skaden.

Der udarbejdes en komplet rapport, som dokumenterer eventuelt omfanget af skaderne. Rapporten indeholder fotodokumentation og danner samtidigt grundlaget for eventuel dokumentation til forsikringsselskabet.

Vores moderne TV-inspektionsudstyr angiver præcis, hvor skaden er sket, således der ikke foretage ekstra udgravninger eller større renoveringer. Det vil på den baggrund kunne spare kunden for mange ekstra omkostninger,ligesom skaden kan udbedres hurtigt.

Vi foretager mange TV-inspektioner i forbindelse med huskøb, så der efter overtagelsen ikke forekommer uventet omkostninger i forbindelse med kloakken.

Priser

TV-Inspektion fra kr. 1.600,- pr. time – efterfølgende kr. 950,- pr. time

Få hjælp til
TV-inspektion

Lad os arbejde sammen

Kontakt os meget gerne for et gratis og helt uforpligtende tilbud for en opgave eller projekt, som du gerne vil have udført.

Forsøg at være meget specifik, og beskriv dine opgave så deltaljet som muligt, således vi har de bedste forudsætninger for at beregne et tilbud.

Vi vil, når vi har modtaget Deres anmodning om et tilbud, vende tilbage herom hurtigst muligt.

Finansiering

Vi kan tilbyde rentefri finansiering op til kr. 60.000,-, uden sikkerhedsstillelse og med en afdragsperiode op til 5 år. Fri indfrielse når det passer Dem - uden ekstra omkostninger.

Tjek nedenfor hvor meget du skal betale månedligt, for det type lån og størrelse du måtte ønske.