Strømpeforing

Strømpeforing er en løsning, som sparer vores kunder for en række uhensigtmæssigheder.

Strømpeforing af kloakrør

Foring af et kloakrør ved denne metode er yderst effektivt, og man kan således i de fleste tilfælde undgå, at der skal graves op for at komme ned til kloaknettet, da en foring foretages indefra selve kloakrøret og igennem en brønd.

Strømpeforingen foregår ganske enkelt ved, at vi krænger en blød polyester strømpe ind i det utætte rør. Strømpen hærdes på kort tid, og ligger nu som et nyt og slidstærkt rør inde i det gamle kloakrør.

Vi udfører følgende strømpeforinger:

  • Faldstammer
  • Mellem brønde
  • Huller og mindre forskydninger
  • Stikledninger
  • Under huse
  • Hovedledninger

Renovering ved hjælp af strømpeforing

For at undgå at opgrave indkørsler, haver og lignende, så foretages strømpeforingen gennem det eksisterende rørnet. Det gør renoveringen billigere, og frem for alt så undgår kunden alt det efterfølgende arbejde efter en opgravning.

På baggrund af TV-inspektionen ved vi præcist, hvor skaden eller skaderne er sket. Det betyder, at vi indfører en specialdesignet strømpe, som er belagt med en speciel epoxy blanding.

Strømpen fyldes efterfølgende med et passende lufttryk, så den udvider sig i forhold til kloakrøret. Når epoxyen er tør, fjerner vi vores lufttryk, og efterfølgende er der et nyt rør i det eksisterende rør.

Når renoveringen er udført, foretages der en kontrol af den nye foring, ved at foretage en TV-inspektion. Det giver sikkerhed for, at skaden er udbedret korrekt og efter forskrifterne. En optagelse af TV-inspektionen kan udleveres, hvis kunden ønsker det.

Strømpeforing er en effektiv og hurtig løsning, som vi har mange års erfaringer med.

Prisen på strømpeforing

Prisen på en strømpeforing varierer alt efter opgavens omfang. Vi kom- mer gerne ud og besigtiger din kloak, for herefter at give et gratis og helt uforpligtende tilbud.

Få hjælp til strømpeforing

Lad os arbejde sammen

Kontakt os meget gerne for et gratis og helt uforpligtende tilbud for en opgave eller projekt, som du gerne vil have udført.

Forsøg at være meget specifik, og beskriv dine opgave så deltaljet som muligt, således vi har de bedste forudsætninger for at beregne et tilbud.

Vi vil, når vi har modtaget Deres anmodning om et tilbud, vende tilbage herom hurtigst muligt.

Finansiering

Vi kan tilbyde rentefri finansiering op til kr. 60.000,-, uden sikkerhedsstillelse og med en afdragsperiode op til 5 år. Fri indfrielse når det passer Dem - uden ekstra omkostninger.

Tjek nedenfor hvor meget du skal betale månedligt, for det type lån og størrelse du måtte ønske.