Rottebekæmpelse

Sørensen & Larsen er R1 autoriseret og certificeret
til forebyggelse og rottebekæmpelse.

Den enkelte husejer må ikke selv erhverve sig en rottespærre, for derefter selv at foretage montagen af denne – jvn. ændringsbekendtgørelsen om bekæmpelse af rotter som trådte i kraft den 12. juni 2013.

 

Rottebekæmpelse – Mange har rotter og mange vil få rotter…..

Forebyggelse og bekæmpelse af rotter er en kompleks opgave, der kræver viden om emner som f.eks. rottens biologi og adfærd, typer af fælder og hvordan de anvendes samt anvendelse af rottegift på den mest effektive måde og med mindst mulig indvirkning på det omgivende miljø.

 

Lad Sørensen & Larsen stå for din rottebekæmpelse 

Har du problemer med rotter i dit hus eller med rotter som gnaver i kloakken – så kan en rottespærre være løsningen.

En rottespærre monteres i kloakken, og forhindre således at rotterne kommer fra hovedkloakken på din adresse, til alle stikledningerne. Det er en anordning med 2 klapper, hvor at den åbner begge klapper når der kommer vand fra toilet, køkkenvask, håndvask osv. Når vandet har passeret rottespærren, så lukker klapperne i igen, så rotterne ikke har mulighed for at komme igennem.

I en bekendtgørelse som trådte i kraft i 2013 er det bestemt, at det kun er personer med autorisation som kloakmester eller som er uddannet kloakmester, anlægsstruktør eller kloakrørlægger, der må sætte en rottespærre op. Denne bekendtgørelse er lavet for at rottespærren bliver sat rigtigt i kloakken, i forhold til at den ikke skal stoppe til og ødelægge kloakken. Derfor, få rottesikret med en VA-godkendt rottespærre, udført af en autoriserede kloakmester der også er autoriseret i rottebekæmpelse.

En rottespærre kan have tendens til at stoppe til hvis der bliver brugt meget papir, derfor skal rottespærren efterses min. 1 gang om året.

Ring på 2423 7670 for at høre mere om Rottebekæmpelse.

 

Se videoen nedenfor:

Sørensen & Larsen kan tilbyde en løsning med og uden årligt eftersyn

Uden årligt eftersyn
1 stk. rottespærre installeret og monteret kr. 2.495,-

Med årligt eftersyn
1 stk. rottespærre installeret og monteret inkl. en årlig rensning og 1 års serviceaftale kr. 2.795,-

Efterfølgende årlig serviceaftale
kr. 645,-

Få hjælp til Rottebekæmpelse

Håndværkerfradrag 2019 (servicefradrag)

Hvis rottespærre monteres i en kloak på egen grund, er der fradrag for den del af betalingen, der er betaling for arbejdslønnen i forbindelse med etablering af rottespærren. Der gives ikke fradrag for udgiften til anskaffelse af rottespærren og heller ikke til eftersyn og service.

Lad os arbejde sammen

Kontakt os meget gerne for et gratis og helt uforpligtende tilbud for en opgave eller projekt, som du gerne vil have udført.

Forsøg at være meget specifik, og beskriv dine opgave så deltaljet som muligt, således vi har de bedste forudsætninger for at beregne et tilbud.

Vi vil, når vi har modtaget Deres anmodning om et tilbud, vende tilbage herom hurtigst muligt.

Finansiering

Vi kan tilbyde rentefri finansiering op til kr. 60.000,-, uden sikkerhedsstillelse og med en afdragsperiode op til 5 år. Fri indfrielse når det passer Dem - uden ekstra omkostninger.

Tjek nedenfor hvor meget du skal betale månedligt, for det type lån og størrelse du måtte ønske.