Kloakservice

Sørensen & Larsen er autoriseret kloakmester, og er tilknyttet Byggeriets Kvalitetssikring som kontrolinstans på kloakområdet.

Kloakservice

Sørensen & Larsen ApS der er autorisere kloakmester, kan klare alle former for kloakarbejde, for både private, boligforeninger og erhverv. Vi har et godt kendskab til den nyeste viden, i forhold til det udstyr vi bruger i det daglige arbejde. De typiske opgaver vores kloakmester udfører omfatter:

  • Nyanlæg
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Renovering og modernisering
  • Omfangsdræn
  • TV-inspektion
  • Strømpeforinger
  • Forsikringsskader

Vi renoverer kloakker i parcelhuse, herunder spildevandsledningerne til toilet, vaskemaskine, håndvask m.m., og anlægger kloakledninger til regnvand, således at regnvandet ledes bort fra hustag og til faskiner og hovedkloak.

Tv-inspektion

Hvis din kloak er stoppet til, eller der er problemer med den, kan vi udføre en tv-inspektion. En tv-inspektion indebærer, at vi fører et kamera ned i kloakken, og finder lige det område, hvor der er noget galt. Vi kan således udføre en præcis punktreparation, fremfor at skulle grave rør og belægning op.

Kloakservice, der virker – kvalitet og god service

Vi går meget op i at levere et godt stykke kloakservice arbejde. Vi gør meget ud af, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de bruger Sørensen & Larsen ApS til deres kloakservice, og vi bestræber os hver gang, på,at levere et stykke kvalitetsarbejde.

Vi ved, at vore kunder har individuelle behov, og hvorfor vi også tilpasser vi os den enkelte kunde, således vi finder præcis den løsning, der passer til den konkrete opgave. Derfor stiller vi også gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed for at besvare relevante spørgsmål, og I er altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Forsikringsskader på kloaknettet

Vi håndterer mange forsikringsskader, og vi arbejder sammen med alle danske forsikrings- selskaber.

Får du en skade på kloaknettet, så er vi behjælpelige under hele forløbet – dvs. fra start til slut.  Så er du i tvivl om, at du har en skade på dit kloaknet, så anbefaler vi, at der startes med en tv-inspektion.

Sørensen & Larsen sikrer, at du får den dækning, som du er berettiget til gennem dit forsikringsselskab. Det er derfor ikke nødvendigt, at du kontakter dit forsikringsselskab før du kontakter Sørensen & Larsen. Det er altid kunden der bestemmer, hvem kunden ønsker, skal foretage en eventuel tv-inspektion. 

Alle forsikringsselskaber dækker udgifter der er forbundet men en TV-inspektion, hvis der er en skade på kloaknettet.

 

Serviceaftaler

Vi tilbyder en række af forskellige typer af serviceaftaler, der sikre, at Jeres kloaksystemmet altid er i orden. Ring til os eller udfyld formularen forneden, for at høre nærmere om vores serviceaftaler.

Få hjælp til Kloakarbejde

Lad os arbejde sammen

Kontakt os meget gerne for et gratis og helt uforpligtende tilbud for en opgave eller projekt, som du gerne vil have udført.

Forsøg at være meget specifik, og beskriv dine opgave så deltaljet som muligt, således vi har de bedste forudsætninger for at beregne et tilbud.

Vi vil, når vi har modtaget Deres anmodning om et tilbud, vende tilbage herom hurtigst muligt.

Finansiering

Vi kan tilbyde rentefri finansiering op til kr. 60.000,-, uden sikkerhedsstillelse og med en afdragsperiode op til 5 år. Fri indfrielse når det passer Dem - uden ekstra omkostninger.

Tjek nedenfor hvor meget du skal betale månedligt, for det type lån og størrelse du måtte ønske.