Højvandslukke

Vi installerer højvandslukke til alle typer af brønde, rør inkl. fritliggende rør og til både gråt og sort spildevand.

Løber kloakvandet op i din kælder? – Få hjælp med en højvandslukke

Når det kommunale kloaksystem ikke har kapacitet til at lede regnvandet væk tilstrækkeligt hurtigt, kan det ske, at kloakvandet løber baglæns og dermed op i din kælder. Det vil dog normalt kun ske, hvis dine afløb i kælderen ligger for lavt i forhold til kloakken ude i vejen. En højvandslukker kan forhindre det i at nå op gennem dit gulvafløb og toilet.

Rent teknisk er en højvandslukker ganske simpel. Det er et rør med to klapper i, hvor klapperne åbner, når spildevandet løber ud af huset, men lukker, hvis der presses vand ind udefra. De fungerer automatisk, men én af klapperne kan som en ekstra sikkerhedsforan- staltning også lukkes manuelt.

Man må ikke sættes en højvandslukker på et kloakrør der leder spildevand fra stueetagen via en faldstamme, dersom der er risiko for, at spildevand presses op i faldstammen og op gennem afløb og toiletter i stueetagen, når højvandslukkeren er lukket.

En højvandslukker kan forhindre kloakvand i at løbe baglæns i kloakken og op igennem dit kælderafløb, når det regner kraftigt. Højvandslukkeren bør efterses og rengøres én gang om året.

Der er ingen kommunale krav til et højvandslukker, udover at det skal være en autoriserede kloakmester der installerer højvandslukkeren.

Vi installerer højvandslukkere til alle typer af brønde, rør inkl. fritliggende rør og til både gråt og sort spildevand.

Højvandslukke type 2-højvandslukke til installation i brønd eller på fritliggende rør, kan bruges til ikke-fækalieholdigt gråt spildevand.

Højvandslukke type 3-højvandslukke til installation i brønd eller på fritliggende rør, kan bruges til fækalieholdigt sort spildevand. Inkl. alarm.

Serviceaftaler

Vi tilbyder en række af forskellige typer af serviceaftaler, der sikre, at Jeres kloaksystemmet altid er i orden. Ring til os eller udfyld formularen forneden, for at høre nærmere om vores serviceaftaler.

Få hjælp til højvandslukke

Lad os arbejde sammen

Kontakt os meget gerne for et gratis og helt uforpligtende tilbud for en opgave eller projekt, som du gerne vil have udført.

Forsøg at være meget specifik, og beskriv dine opgave så deltaljet som muligt, således vi har de bedste forudsætninger for at beregne et tilbud.

Vi vil, når vi har modtaget Deres anmodning om et tilbud, vende tilbage herom hurtigst muligt.

Finansiering

Vi kan tilbyde rentefri finansiering op til kr. 60.000,-, uden sikkerhedsstillelse og med en afdragsperiode op til 5 år. Fri indfrielse når det passer Dem - uden ekstra omkostninger.

Tjek nedenfor hvor meget du skal betale månedligt, for det type lån og størrelse du måtte ønske.